Logo ComCon
MENU
Terug

Marktverkenning Cody Cody

In de huidige digitale wereld is er veel vraag naar ICT-vakmensen. Ontwikkelaars van software nemen hierin een sleutelpositie in. Met hun specialistische kennis en vaardigheden zorgen ze dat systemen en applicaties in staat zijn om onze informatiebehoeften te ondersteunen.

Marktverkenning
Communication Concert werkt regelmatig aan opdrachten om software en mensen optimaal te laten samenwerken. In opdracht van Wim Goes hebben we een marktverkenning voor Cody Cody (codycody.nl) uitgevoerd. Hij heeft met Cody Cody een leertool gecreƫerd die softwareontwikkelaars ondersteunt om steeds betere specialisten te worden.

Kennis groeit door delen
Uitgangspunt is dat software-experts aansluiten bij hoe ons eigen menselijke brein werkt. Zo is de kans het grootst dat hun ICT-producten aanslaan en succesvol zijn. Die benadering zit in de kern van deze leertool. De kennis van ontwikkelaars groeit voortdurend door feedback van Cody Cody. Hoe meer softwareontwikkelaars er gebruik van maken, hoe groter het kenniskapitaal. En hoe sneller de mogelijkheden van ICT toenemen binnen organisaties.

Meer informatie?

Bel: (06) 51 28 64 30

Volg ons

Communication Concert
Leeuwenveldseweg 16F
1382 LX Weesp
Telefoon: (06) 51 28 64 30
info@comcon.nl

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring & cookiebeleid

Top