Logo ComCon
MENU
Terug

Organisatie van de Nationale Isolatieweken

Tijdens dit jaarlijks terugkerende event organiseren diverse marktpartijen acties en activiteiten rondom het thema woningisolatie. Tijdens de actieweken kunnen consumenten zich online en op locatie laten informeren over verschillende isolatiemogelijkheden. De activiteiten zijn laagdrempelig en spitsen zich toe op zelf doen, laten doen, financiering en ervaringen delen.

In 2023 vinden de Nationale Isolatieweken plaats van:

Inzicht bieden
De Nationale Isolatieweken zijn bedoeld om consumenten inzicht te geven in hun eigen situatie en mogelijkheden om aan de slag te gaan. Zelf en/of met de hulp van een professional. De verbetercheck van Milieu Centraal op www.VerbeterJeHuis.nl is hiervoor een mooi vertrekpunt. Nadat de kansen voor verduurzaming van de eigen woning duidelijk zijn, spelen vragen als:

Deelnemers aan de Nationale Isolatieweken bieden consumenten vooral praktische ondersteuning en mogelijkheden om direct aan de slag te gaan. Het event heeft een eigen actiewebsite waarop de activiteiten staan vermeld: nationaleisolatieweken.nl. Buiten de actieweken biedt de website algemene informatie en tips over woningisolatie.

Bekijk hier de impressievideo van de Nationale Isolatieweken

Rol Communication Concert
Communication Concert is mede-initiatiefnemer van Doe het zelf. Doe het duurzaam!, een van de klimaatpartners van de overheidscampagne Iedereen doet WAT. Vanuit deze rol voeren we de regie en ontwikkelen we de campagnecommunicatie voor de Nationale Isolatieweken.

Meer informatie?

Bel: (06) 51 28 64 30

Volg ons

Communication Concert
Postbus 218
2000 AE Haarlem
Telefoon: (06) 51 28 64 30
info@comcon.nl

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring & cookiebeleid

Top