Logo ComCon
MENU
Terug

CO2 Privé: CO2 en geld besparen voor werknemers

De hoge energiekosten hebben een grote invloed op het besteedbaar inkomen van veel mensen. De financiële ruimte om energiebesparende producten te kopen of maatregelen uit te (laten) voeren staat hierdoor sterk onder druk. Terwijl dit juist nu zo belangrijk is. Voor hun portemonnee en voor het klimaat.

Werkgevers kennen eenzelfde soort uitdaging. Verduurzamen van producten en diensten is nu meer dan ooit noodzakelijk. Hoe maak je als organisatie plannen die aansluiten bij de huidige ontwikkelingen en eisen ten aanzien van CO2-reductie en verduurzaming? Daarnaast speelt er nog een probleem: de krapte op de arbeidsmarkt. Hoe krijg én behoud je voldoende werknemers? En hoe beperk je het ziekteverzuim? Onderzoek van VNO-NCW toont aan dat vier op de vijf werkgevers te maken hebben met werknemers die financiële stress ervaren. De huidige energiecrisis doet deze stress alleen maar verder toenemen.

Dit gegeven heeft Communication Concert geïnspireerd een oplossing te ontwikkelen die werkgevers en werknemers kan helpen. Samen met een aantal relevante partijen hebben we CO2 Privé ontwikkeld. Een oplossing die een werkgever kostenneutraal vanuit de bestaande werkkostenregeling (WKR) kan uitvoeren. Werknemers krijgen een budget om 'a la carte' te kiezen uit een groot aanbod van verduurzamingsproducten en -diensten. Hiermee kunnen zij hun energiekosten verlagen en zelf hun verduurzaming vormgeven.

Het gesloten distributiesysteem achter CO2 Privé geeft inzicht in de hiermee behaalde CO2-reductie van de werkgever en energiebesparing van de werknemer. Dit maakt dit systeem uniek. Meer informatie: co2-prive.nl

Meer informatie?

Bel: (06) 51 28 64 30

Volg ons

Communication Concert
Postbus 218
2000 AE Haarlem
Telefoon: (06) 51 28 64 30
info@comcon.nl

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring & cookiebeleid

Top